Vroča tenisačica Bouchardova na plaži po nesreči pokazala prsi

Foto: Profimedia
Paparaci na plaži so komaj dočakali, da teniško igralko ujamejo v nerodnem položaju.
Oglej si celoten članek

Kanadska teniška igralka Eugenie Bouchard ponovno polni naslovnice časnikov, toda ne zaradi uspehov na teniških igriščih, temveč zaradi dogajanja izven njih.

Bouchard Teniško igralko med dvobojem motila odprta zadrga na hlačah

Ena izmed najatraktivnejših teniških igralk na svetu se je odločila, da s prijateljicami odpotuje na počitnice v Miami, kjer se vsaj po fotografijah, ki so jih objavili paparaci ter tudi ona sama na Instagramu, odlično zabava.

Foto: Profimedia Eugenie Bouchard

Slavni tenisačici seveda na vsakem koraku sledijo številni paparaci. Tudi tokrat so jo skriti pričakali na plaži ter z objektivom spremljali vsako potezo lepe športnice. Fotografirali so jo v vseh možnih pozah: med surfanjem, zabavo v valovih, med igranjem s prijateljicami ter tudi med prijateljsko rokoborbo v pesku.

Sports Illustrated Lepa hrvaška tenisačica bi se slekla v stilu Bouchardove

Prav med tem dejanjem pa so paparaci ujeli najbolj provokativno fotografijo, saj so v objektiv ujeli prsi ene najlepših športnic na svetu. Med borbo za žogo z eno izmed prijateljic se ji je namreč nekoliko zamaknil zgornji del bikinija, na veliko veselje moškega dela njenih privržencev.

Foto: Profimedia Eugenie Bouchard

Za svoje moške privržence pa je sicer precej dobro poskrbela tudi sama, saj je na družabnih omrežjih objavila številne fotografije, ki prebudijo moško domišljijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:57 14. April 2019.

    Spet pretiravate! Ena NAJLEPŠIIH športnic na svetu? Lepo prosim, no... je simpatična, to je vse. Niti približa se ne najlepšim …

  • vec
    05:48 14. April 2019.

    To pa je domet pisunskega portala, ena je ponesreč bradavičko pokazala, ne celo dojko, samo nipl, in ratala udarna vest …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.