Vroči Melbourne zamenjal za zimske radosti

Foto: Profimedia Novak Đoković smučanje Val Gardena Foto: Profimedia Novak Đoković smučanje Val Gardena Foto: Profimedia Novak Đoković smučanje Val Gardena Foto: Profimedia Novak Đoković smučanje Val Gardena Foto: Profimedia Novak Đoković smučanje Val Gardena
Teniški zvezdnik se z družino sprošča na belih strminah.
Oglej si celoten članek

Novak Đoković je pred tednom dni osvojil svoj 17. turnir za grand slam po zmagi na OP Avstralije v Melbournu. Srb je tako nadaljeval uspešne nastope po slavju na ATP pokalu v začetku leta.

Velikana Na dvoboju Federerja in Nadala padel izjemen rekord

Iz vroče Avstralije, kjer so igralcem nagajali tudi siloviti gozdni požari, pa se je Đoković preselil v povsem drugačno okolje.

Objektivi fotografov so ga namreč ujeli na smučišču v Val Gardeni, kjer si je skupaj z družino privoščil nekaj sproščenih voženj.

V italijanskih Dolomitih je Đoković, ki si je vzel tudi nekaj trenutkov za navijače, užival v družbi žene Jelene, sina Stefana in hčerke Tare. 

"Nisem hinavec!" Nadal priznal, da je navijal proti Đokoviću

Eden najboljših teniških igralcev vseh časov je medtem potrdil, da bo nastopil na turnirju v Monte Carlu, ki ga je sprva nameraval izpustiti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.