Vsi se mu smejijo, le soigralcem ni bilo vseeno

Foto: youtube woking
Nikoli ne obrnite žogi hrbta!
Oglej si celoten članek

Na nižjeligaški tekmi med Wokingom in Macclesfieldom so domačini v 83. minuti izenačili izid na 2:2, a tekme na njihovo žalost še ni bilo konec. Macclesfield je v enem izmed slednjih napadov prišel do zmage, zmagoviti zadetek pa je bil dosežen na precej nenavaden način.

Tyrone Marsh se je po podaji z glavo v šestnajsterec otresel domačega branilca in sprožil mimo domačega vratarja. V veselju je stekel proč od gola in začel slaviti, a pri tem ni opazil, da se je okroglo usnje zaustavilo v blatu pred golovo črto. Še bolj komična je bila reakcija domačega nogometaša Joeyja Jonesa. Ta se je ustavil, pogledal v nebo in obstal na mestu.

Nižja liga Najbolj norih 58 sekund v nogometni zgodovini

Vse skupaj je izkoristil Danny Whitehead in gostom prinesel zmago, z njo pa je Macclesfield povečal prednost pred zasledovalci na lestvici. Nesrečni Jones, ki je ta konec tedna postal tarča številnih šal, zadetka Whiteheada sploh ni opazil. Verjetno so mu vse skupaj precej burno po tekmi pojasnili soigralci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.