"Vsi v ekipi so smešni, razen Dončića."

Foto: Instagram luka dončić
Slovenski košarkar je v slačilnico Dallas Mavericks vnesel kanček svežine in obilico smeha.
Oglej si celoten članek

Košarkar Dallas Mavericks Jalen Brunson je navijačem teksaškega moštva razkril, kdo je najbolj smešen košarkar v ekipi. Izbral je Luko Dončića, vendar ne zato, ker bi novinec lanske NBA sezone iz rokava stresal šale, temveč zaradi njegove pojave in truda, da bi nasmejal soigralce.

"Najbolj smešen je Luka. Ne zato, ker je smešen, ampak ker izgleda smešno in ker se trudi biti smešen, ampak mi se v resnici smejimo njemu. Dejansko smešni so vsi ostali. Luka je v tem pogledu edina izjema," je povedal 23-letni organizator igre.

Potrdil je tudi že znano dejstvo, da Dončić ni najbolj spreten plesalec. "Nobenega dvoma ni, da sem boljši plesalec od njega. Luka sploh ne zna plesati," je odvrnil.

Foto: Reddit

Brunson si je v preteklosti že privoščil 20-letnega Slovenca, ko je dejal, da je Dončić najbolj nadležen košarkar v slačilnici. Na lestvici od 1 do 10 mu je dodelil številko 77, ki sicer krasi Dončićev dres.

Dončić mu, vsaj za zdaj, še ni vrnil udarca.

Soigralec Dončić nadležen za znoret

Jalen: “Luka is the funniest guy on the team!” from r/Mavericks

Posnetek si lahko ogledate tudi TUKAJ.

Jalen Brunson se je moštvu Dallas Mavericks pridružil istega leta kot Luka Dončić. V debitantski sezoni je v povprečju igral slabih 22 minut ter prispeval 9,3 točke, 3,2 podaje in 2,3 skoka na tekmo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.