Šport > Košarka
8914 ogledov

"Vsi v ekipi so smešni, razen Dončića."

luka dončić Instagram
Slovenski košarkar je v slačilnico Dallas Mavericks vnesel kanček svežine in obilico smeha.

Košarkar Dallas Mavericks Jalen Brunson je navijačem teksaškega moštva razkril, kdo je najbolj smešen košarkar v ekipi. Izbral je Luko Dončića, vendar ne zato, ker bi novinec lanske NBA sezone iz rokava stresal šale, temveč zaradi njegove pojave in truda, da bi nasmejal soigralce.

"Najbolj smešen je Luka. Ne zato, ker je smešen, ampak ker izgleda smešno in ker se trudi biti smešen, ampak mi se v resnici smejimo njemu. Dejansko smešni so vsi ostali. Luka je v tem pogledu edina izjema," je povedal 23-letni organizator igre.

Potrdil je tudi že znano dejstvo, da Dončić ni najbolj spreten plesalec. "Nobenega dvoma ni, da sem boljši plesalec od njega. Luka sploh ne zna plesati," je odvrnil.

luka dončić | Avtor: Reddit Reddit

Brunson si je v preteklosti že privoščil 20-letnega Slovenca, ko je dejal, da je Dončić najbolj nadležen košarkar v slačilnici. Na lestvici od 1 do 10 mu je dodelil številko 77, ki sicer krasi Dončićev dres.

Dončić mu, vsaj za zdaj, še ni vrnil udarca.

luka dončić Soigralec Šport Dončić nadležen za znoret
Jalen: “Luka is the funniest guy on the team!” from r/Mavericks

Posnetek si lahko ogledate tudi TUKAJ.

Jalen Brunson se je moštvu Dallas Mavericks pridružil istega leta kot Luka Dončić. V debitantski sezoni je v povprečju igral slabih 22 minut ter prispeval 9,3 točke, 3,2 podaje in 2,3 skoka na tekmo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice