Walcott po dvanajstih letih zamenjal klub

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V angleški Premier League se je zgodil odmeven prestop.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni reprezentant Theo Walcott se iz Arsenala seli v Everton. Bočni napadalec je s klubom iz Liverpoola podpisal triinpolletno pogodbo, njegovemu nekdanjemu klubu pa bo pripadlo 25 milijonov evrov odškodnine.

Walcott je v Arsenalu, h kateremu je prestopil iz Southamptona, igral 12 let, v 397 nastopih je zanj dosegel 106 golov. V reprezentanci je zbral 46 nastopov in dosegel osem golov.

Nora tekma Prvi poraz Cityja v sezoni

"Theo je vrhunski nogometaš in bo velika okrepitev za našo ekipo," je zadovoljen z novincem, drugim za Turkom Cenkom Tosunom, ki je iz Bešiktaša prišel za 30 milijonov evrov, trener Evertona Sam Allardyce.

Angleški mediji napovedujejo, da bo Arsenal denar porabil za nakup Pierre-Emericka Aubameyanga, za katerega Borussia iz Dortmunda zahteva 70 milijonov evrov odškodnine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.