Wenger odkril novega Vermaelna?

Foto: Žurnal24 Laurent Koscielny (desno) slovi kot brezkompromisni borec. (Foto: Reuters)
Angleški nogometni prvoligaš Arsenal se je okrepil s 24-letnim francoskim srednjim branilcem Laurentom Koscielnyjem. Dosedanji nogometaš Lorienta je topničarje stal 12 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni prvoligaš Arsenal se je okrepil s 24-letnim francoskim srednjim branilcem Laurentom Koscielnyjem. Dosedanji nogometaš Lorienta je z Londončani podpisal "večletno pogodbo", topničarji pa naj bi zanj odšteli 12 milijonov evrov.

"Laurent je zelo hitro napredoval. Pokazal je, da je psihično zelo močan, je pravi borec in zelo čvrst nogometaš," je svojega novega varovanca pohvalil trener Arsenala Arsene Wenger, ki je že neštetokrat dokazal, da ima zares izvrsten nos za neizbrušene nogometne diamante. Nekateri nogometni strokovnjaki sicer menijo, da se 24-letni Francoz s poljskimi koreninami v Angliji ne bo najbolje znašel, toda podobno je bilo tudi pred letom dni, ko je Wenger med topničarje pripeljal tedaj manj znanega Thomasa Vermaelna, ki pa je zaupanje francoskega stratega upravičil že v prvi sezoni, saj je bil razglašen za najboljšo okrepitev sezone v Premier League.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.