Šport > Nogomet
11 ogledov

Wenger odkril novega Vermaelna?

Laurent Koscielny (desno) slovi kot brezkompromisni borec. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Angleški nogometni prvoligaš Arsenal se je okrepil s 24-letnim francoskim srednjim branilcem Laurentom Koscielnyjem. Dosedanji nogometaš Lorienta je topničarje stal 12 milijonov evrov.

Angleški nogometni prvoligaš Arsenal se je okrepil s 24-letnim francoskim srednjim branilcem Laurentom Koscielnyjem. Dosedanji nogometaš Lorienta je z Londončani podpisal "večletno pogodbo", topničarji pa naj bi zanj odšteli 12 milijonov evrov.

"Laurent je zelo hitro napredoval. Pokazal je, da je psihično zelo močan, je pravi borec in zelo čvrst nogometaš," je svojega novega varovanca pohvalil trener Arsenala Arsene Wenger, ki je že neštetokrat dokazal, da ima zares izvrsten nos za neizbrušene nogometne diamante. Nekateri nogometni strokovnjaki sicer menijo, da se 24-letni Francoz s poljskimi koreninami v Angliji ne bo najbolje znašel, toda podobno je bilo tudi pred letom dni, ko je Wenger med topničarje pripeljal tedaj manj znanega Thomasa Vermaelna, ki pa je zaupanje francoskega stratega upravičil že v prvi sezoni, saj je bil razglašen za najboljšo okrepitev sezone v Premier League.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.