Wenger: "Vsi smo frustrirani"

Foto: Žurnal24 Arsene Wenger v zadnjih dneh nima mirnega spanca. (Foto: Reuters)
Arsenal je letos znova ostal brez lovorike. Zdi se, da bodo nogometaši Arsena Wengerja celo ostali brez neposredne uvrstitve v Ligo prvakov. "Razočaranje je veliko," pravi francoski strokovnjak.
Oglej si celoten članek

Arsenal že več let velja za ekipo, ki igra za oko zelo lep nogomet. A slednji pogosto ne prinaša lovorik, s čimer navijači topničarjev niso najbolj zadovoljni. Za njimi je še eno leto brez lovorike, v naslednji sezoni pa bi utegnili ostati celo brez Lige prvakov. Arsenal je v zadnjem kolu Premier League znova izgubil, na Emiratesu je z 2:1 slavila Aston Villa. Če bo Manchester City v torek slavil proti Stoku, bodo topničarji pristali na četrtem mestu, kar pomeni, da bodo morali naslednjo sezono v nepredvidljive kvalifikacije za najelitnejše evropsko klubsko tekmovanje.

"Razočaranje je veliko, izgubili smo tri točke, ki nas lahko stanejo neposredne uvrstitve v Ligo prvakov. Vsi smo frustrirani. Mene frustrira naša predstava na zelenici," je dejal Wenger, ki v zadnjem kolu na obračunu proti Fulhamu ne bo mogel računati na Cesca Fabregasa in po vsej verjetnosti niti na Samirja Nasrija: "Cesc Fabregas je v letošnji sezoni že odigral svoje. Po vsej verjetnosti je enako tudi s Samirjem Nasrijem."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.