Šport > Nogomet
19 ogledov

Wenger: "Vsi smo frustrirani"

Arsene Wenger v zadnjih dneh nima mirnega spanca. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Arsenal je letos znova ostal brez lovorike. Zdi se, da bodo nogometaši Arsena Wengerja celo ostali brez neposredne uvrstitve v Ligo prvakov. "Razočaranje je veliko," pravi francoski strokovnjak.

Arsenal že več let velja za ekipo, ki igra za oko zelo lep nogomet. A slednji pogosto ne prinaša lovorik, s čimer navijači topničarjev niso najbolj zadovoljni. Za njimi je še eno leto brez lovorike, v naslednji sezoni pa bi utegnili ostati celo brez Lige prvakov. Arsenal je v zadnjem kolu Premier League znova izgubil, na Emiratesu je z 2:1 slavila Aston Villa. Če bo Manchester City v torek slavil proti Stoku, bodo topničarji pristali na četrtem mestu, kar pomeni, da bodo morali naslednjo sezono v nepredvidljive kvalifikacije za najelitnejše evropsko klubsko tekmovanje.

"Razočaranje je veliko, izgubili smo tri točke, ki nas lahko stanejo neposredne uvrstitve v Ligo prvakov. Vsi smo frustrirani. Mene frustrira naša predstava na zelenici," je dejal Wenger, ki v zadnjem kolu na obračunu proti Fulhamu ne bo mogel računati na Cesca Fabregasa in po vsej verjetnosti niti na Samirja Nasrija: "Cesc Fabregas je v letošnji sezoni že odigral svoje. Po vsej verjetnosti je enako tudi s Samirjem Nasrijem."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.