Wilshere bo počival mesec in pol

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Zaradi počene kosti na levi nogi bo vezist Arsenala Jack Wilshere vsaj šest tednov odsoten z igrišč.
Oglej si celoten članek

Anglija je morda dobila prijateljsko tekmo z Dansko, je pa zato ob tem veliko izgubil londonski nogometni klub Arsenal. Na tekmi se je namreč huje poškodoval mladi vezist Jack Wilshere, ki bo počival kar šest tednov. Poškodbo je staknil ob trku z Danielom Aggerjem v dvanajsti minuti in nato kljub bolečinam na igrišču ostal slabo uro. 

Čeprav so prvi pregledi po tekmi nakazali, da ni z Wilsherjem nič hujšega pa so dodatne preiskave pokazale, da ima počeno kost v levi nogi. Daljša odsotnost enega nosilcev igre je hud udarec za topničarje, ki se bodo tako težje borili za naslov angleškega prvaka in uvrstitev v četrtfinale Lige prvakov, kjer že tako po prvi tekmi kar krepko zaostajajo za münchenskim Bayernom

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:48 6. Marec 2014.

    Hahaha. Ti Arsenalovi navijači že toliko let živijo v suši, da se jim je povsem strgalo! Prejšnji teden peticija, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.