Šport > Nogomet
74 ogledov

Wilshere bo počival mesec in pol

Poškodba, Jack Wilshere Reuters
Zaradi počene kosti na levi nogi bo vezist Arsenala Jack Wilshere vsaj šest tednov odsoten z igrišč.

Anglija je morda dobila prijateljsko tekmo z Dansko, je pa zato ob tem veliko izgubil londonski nogometni klub Arsenal. Na tekmi se je namreč huje poškodoval mladi vezist Jack Wilshere, ki bo počival kar šest tednov. Poškodbo je staknil ob trku z Danielom Aggerjem v dvanajsti minuti in nato kljub bolečinam na igrišču ostal slabo uro. 

Čeprav so prvi pregledi po tekmi nakazali, da ni z Wilsherjem nič hujšega pa so dodatne preiskave pokazale, da ima počeno kost v levi nogi. Daljša odsotnost enega nosilcev igre je hud udarec za topničarje, ki se bodo tako težje borili za naslov angleškega prvaka in uvrstitev v četrtfinale Lige prvakov, kjer že tako po prvi tekmi kar krepko zaostajajo za münchenskim Bayernom

Komentarjev 1
  • JackD 19:48 06.marec 2014.

    Hahaha. Ti Arsenalovi navijači že toliko let živijo v suši, da se jim je povsem strgalo! Prejšnji teden peticija, da zaradi domnevnega nespoštovanja klavzule Suareza le-ta prestopi v Arsenal, kateremu mora Liverpool še izplačati 4,5m funtov, Suarezovi goli pa se ...prikaži več razdelijo na tekme Arsenala in se s tem pribije Arsenalu 10 točk, zdaj pa imajo še peticijo, da se naknadno kaznuje Aggerja, zaradi prekrška, ki se sploh ni zgodil pod okriljem FA. Mislim, da že iščejo izgovore, ker vedo, da bodo čez en mesec, po tekmah Everton, Bayern Minhen, Spurs, Chelsea, Swansea, Man City, Everton dosti bližje (če ne celo za) Tottenhamu, Unitedu in Evertonu, kot pa Chelseaju, Man Cityju in Liverpoolu.