Za božič mestni derbi Jamesa in Leonarda

Foto: Epa lebron james
Božične praznike bo popestril košarkarski spektakel v zahodni konferenci.
Oglej si celoten članek

Letos bo zimske praznike z božičem v severnoameriški košarkarski ligi NBA popestril mestni derbi med Los Angeles Lakers in Los Angeles Clippers, poroča ESPN, ki se sklicuje na vire blizu lige NBA. Tradicionalni božični derbi bo letos v Staples Centru, bržčas pa si bosta nasproti stala največja zvezdnika lige LeBron James in Kawhi Leonard.

Štirikratni najboljši igralec (MVP) lige James in njegov novi moštveni kolega Anthony Davis bosta popeljala jezernike proti MVP lige Leonardu ter Paulu Georgeu v vrstah Clippers.

Za Jamesa bo to že 14. tekma na božični dan, za zdaj ima le dve manj kot rekorder Kobe Bryant. James je doslej na ta praznik dosegel 338 točk, tako da zaostaja le za Bryantom (395) in Oscarjem Robertsonom (377).

Poleg mestnega derbija bodo na božič še tekme New Orleans Pelicans - Denver, za katerega je v petek podpisal Slovenec Vladko Čančar, Boston bo gostoval pri prvaku Torontu, Houston pri Golden Statu in Milwaukee pri Philadelphii.

Uradno Ob Dragiću in Dončiću v NBA še tretji zlati Slovenec

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.