Za to potezo si zasluži vse pohvale

Foto: EPA
Foto: EPA
Napadalec Paris Saint-Germaina je pred začetkom ligaške tekme s St. Etiennom dokazal, da ima veliko srce.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Paris Saint-Germain so v 23. krogu francoske Ligue 1 gostovali pri ekipi Roberta Berića in zmagali z 2:0. Slovenskega reprezentanta zaradi poškodbe kolena ni bilo v kadru francoske ekipe.

Nogometaši so se v skladu s tradicijo na zelenico odpravili v spremstvu otrok, pred tem pa se je v tunelu zgodil nenavaden ''incident''. Oče enega od otrok je želel svojega sina na vsak način spraviti ob bok Zlatanu Ibrahimoviću, kar mu je za trenutek tudi uspelo.

A le za trenutek, saj je najboljši strelec francoskega prvenstva spredvidel njegovo namero in malčka, ki mu je bil prvotno dodeljen, potegnil nazaj k sebi. S fantom, ki bi kmalu ostal brez lepega spomina, se je nato malce pošalil in ga prijazno potrepljal po glavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 13:34 8. Februar 2016.

    Nisi razumel mojega komentarja :)

  • 13:03 8. Februar 2016.

    KLUB MU JE PREPOVEDAL ODHOD V BOSNO,v klavzuli ima napisano,da nesme zapustiti ekipe,če mu ne dovolijo iz kluba,za kar je …

  • 13:01 8. Februar 2016.

    hahahahah,kdo pa je krivec ,da ni smel oditi v Bosno takrat!Daj napiši to,če že toliko to omenjaš!!Napiši zardi koga ni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.