Šport > Nogomet
33 ogledov

Za to potezo si zasluži vse pohvale

zlatan ibrahimović EPA
Napadalec Paris Saint-Germaina je pred začetkom ligaške tekme s St. Etiennom dokazal, da ima veliko srce.

Nogometaši Paris Saint-Germain so v 23. krogu francoske Ligue 1 gostovali pri ekipi Roberta Berića in zmagali z 2:0. Slovenskega reprezentanta zaradi poškodbe kolena ni bilo v kadru francoske ekipe.

Nogometaši so se v skladu s tradicijo na zelenico odpravili v spremstvu otrok, pred tem pa se je v tunelu zgodil nenavaden ''incident''. Oče enega od otrok je želel svojega sina na vsak način spraviti ob bok Zlatanu Ibrahimoviću, kar mu je za trenutek tudi uspelo.

A le za trenutek, saj je najboljši strelec francoskega prvenstva spredvidel njegovo namero in malčka, ki mu je bil prvotno dodeljen, potegnil nazaj k sebi. S fantom, ki bi kmalu ostal brez lepega spomina, se je nato malce pošalil in ga prijazno potrepljal po glavi.

Komentarjev 12
  • UnNormal 13:34 08.februar 2016.

    Nisi razumel mojega komentarja :)

  • Presvetli 13:03 08.februar 2016.

    KLUB MU JE PREPOVEDAL ODHOD V BOSNO,v klavzuli ima napisano,da nesme zapustiti ekipe,če mu ne dovolijo iz kluba,za kar je določena astronomska kazen

  • Presvetli 13:01 08.februar 2016.

    hahahahah,kdo pa je krivec ,da ni smel oditi v Bosno takrat!Daj napiši to,če že toliko to omenjaš!!Napiši zardi koga ni odšel??