Zabil jim je štiri gole, nato jih je še provociral

Foto: Profimedia Serge Gnabry
Serge Gnabry se je še dodatno priljubil nekaterim v severnem Londonu, drugi ga še bolj sovražijo.
Oglej si celoten članek

Bayern je v torek v Londonu razbil Tottenham in prišel do zmage s 7:2 v ligi prvakov. Najboljši posameznik v bvarskem moštvu je bil 24-letni Serge Gnabry, ki je v drugem polčasu kar štirikrat premagal domačega vratarja Huga Llorisa.

Katastrofa v Londonu Real do remija, Iličić zapravil strel z 11-m, Dinamo klonil, preobrat Zvezde

Tottenham je postal prva angleška ekipa v 24 letih, ki je v evropskem tekmovanju prejela sedem zadetkov. Tudi zadnji takšen neslavni  dosežek je bil sicer v rokah omenjenega kluba, leta 1995 je Tottenham v pokalu Intertoto doma klonil proti Kölnu z 0:8.

Po katastrofalni predstavi so Spurse na 'križ pribili' številni angleški mediji, navijače tega kluba pa je zbodel tudi Gnabry. "Severni London je rdeč," je zapisal na twitterju in tako ponovil krilatico navijačev Arsenala, ki so najbolj osovraženi pri podpornikih Tottenhama. Oba kluba se namreč nahajata v severnem Londonu, rivalstvo pa je v vseh letih preraslo v sovraštvo.

Gnabryjev zapis so pozdravili številni navijači topničarjev, pa tudi nekateri nekdanji in zdajšnji člani rdečega londonskega kluba. Gnabry je bil sicer član Arsenala v letih 2012-2016, zbral pa je le deset nastopov za prvo ekipo in dosegel en zadetek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.