Šport > Nogomet
990 ogledov

Zabil jim je štiri gole, nato jih je še provociral

Serge Gnabry Profimedia
Serge Gnabry se je še dodatno priljubil nekaterim v severnem Londonu, drugi ga še bolj sovražijo.

Bayern je v torek v Londonu razbil Tottenham in prišel do zmage s 7:2 v ligi prvakov. Najboljši posameznik v bvarskem moštvu je bil 24-letni Serge Gnabry, ki je v drugem polčasu kar štirikrat premagal domačega vratarja Huga Llorisa.

Serge Gnabry Katastrofa v Londonu Šport Real do remija, Iličić zapravil strel z 11-m, Dinamo klonil, preobrat Zvezde

Tottenham je postal prva angleška ekipa v 24 letih, ki je v evropskem tekmovanju prejela sedem zadetkov. Tudi zadnji takšen neslavni  dosežek je bil sicer v rokah omenjenega kluba, leta 1995 je Tottenham v pokalu Intertoto doma klonil proti Kölnu z 0:8.

Po katastrofalni predstavi so Spurse na 'križ pribili' številni angleški mediji, navijače tega kluba pa je zbodel tudi Gnabry. "Severni London je rdeč," je zapisal na twitterju in tako ponovil krilatico navijačev Arsenala, ki so najbolj osovraženi pri podpornikih Tottenhama. Oba kluba se namreč nahajata v severnem Londonu, rivalstvo pa je v vseh letih preraslo v sovraštvo.

Gnabryjev zapis so pozdravili številni navijači topničarjev, pa tudi nekateri nekdanji in zdajšnji člani rdečega londonskega kluba. Gnabry je bil sicer član Arsenala v letih 2012-2016, zbral pa je le deset nastopov za prvo ekipo in dosegel en zadetek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.