London na nogah, lastniki klecnili, odstopi se vrstijo

Foto: Epa Chelsea FC protesti London Foto: Epa Chelsea FC protesti London Foto: Epa Chelsea FC protesti London Foto: Epa Chelsea FC protesti London Foto: Epa Petr Čech Chelsea FC protesti London Foto: Epa Petr Čech Chelsea FC protesti London Foto: Epa Chelsea FC protesti London Foto: Epa Chelsea FC protesti London
Torkova tekma angleške Premier League je imela zelo pester uvod na ulicah pred stadionom Stamford Bridge.
Oglej si celoten članek

V okviru 32. kola elitne angleške nogometne lige je Chelsea pričakal Brighton & Hove Albion. Londonski modri klub, sicer eden od ustanoviteljev z vseh strani nezaželjene "superlige", se krčevito bori za preboj med prvo četverico, gostujoči "galebi" pa za golo preživetje.

Zaradi ukrepov za zajezitev pandemije covida-19 je bil Chelseajev hram med srečanjem seveda prazen. Prazne pa niso bile ulice pred stadionom v urah pred tekmo.

"Superliga" Vse se sesuva v prah, klubi odpadajo kot suho listje!

Na tisoče pristašev kluba v lastništvu Romana Abramoviča se je podalo v bližino Stamford Bridga in tam s transparenti, vzkliki in gestami ostro obsodilo separatistično dvanajsterico, svoj klub in pohlep multimilijarderjev.

Besno množico je skušal pomiriti Petr Čech, nekdanji vratar kluba s kultnim statusom, ki sedaj opravlja vlogo v upravi. Kot ste lahko uganili, ni bil prav uspešen.

Predsednik Reala Obraz moralne dekadence: Pérez ujet na ogabni laži!

V večernih urah je britanski državni medij BBC poročal, da je Chelsea že začel pripravljati dokumentacijo za izstop iz dogovora o "superligi". Kmalu zatem so se pojavila še poročila, da se bosta enake poteze poslužila tudi Arsenal in Manchester City. 

Malce pred 21. uro po srednjeevropskem času je prišla še vest iz tabora Manchester Uniteda. Izvršni direktor Ed Woodward, ki je do sobote sedel v organih Uefe, medtem pa skrivaj tlakoval pot "superligi", je do konca leta napovedal odstop s položaja. Takšnega fiaska ni mogel preživeti niti on.

Po pročilih z Apeninskega polotoka se je z vodstvenega položaja poslovil tudi direktor Juventusa Andrea Agnelli. Tudi on je bil še nedolgo tega član organov, ki so skupaj z Uefo iskali rešitve za klubski nogomet.

Po neuradnih informacijah naj bi se kmalu sestalo vseh 12 klubov glede razpustitve lige.

Besne reakcije Galič udaril po mizi: "Takšne lige ne priznavam! Zagabili so se mi"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 06:37 21. April 2021.

    Gringosi nikoli niso razumeli nogometa... in so ga poskusili uničit s svojimi bogataškimi prijatelji iz BV in Rusije. F.O.! No, …

  • 06:15 21. April 2021.

    YES ! Čeferin bo veliki zmagovalec !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.