Zahovića so navdušile Milaničeve besede

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V Mariboru za sredino polfinalno tekmo pokala napovedujejo napad od prve minute.
Oglej si celoten članek

V torek in sredo bosta na sporedu povratana obračuna slovenskega pokala. na prvih tekmah sta pred domačimi gledalci slavila Domžale in Olimpija. Prva se bo že jutri pomerila s Krko, ki lovi dva gola zaostanka (0:2), še več zanimanja pa bo božel veliki derbi med Mariborom in Olimpijo. Ljubljančani so v Stožicah po preobratu zmagali z 2:1.

Pri vijoličastih so odločeni, da se v finale uvrstijo s stilom. "Kot smo dejali, je prvenstvo naša prioriteta. Maribor nima kaj izgubiti v tej tekmi. Imamo aktiven rezultat, zabili smo gol v Ljubljani, kar je zelo pomembno. V pričakovanju povratne tekme pa me je navdušil današnji trenerjev klic. 'Direktor, odločil sem se, da bomo igrali s tremi napadalci', je dejal. In dodal, da bo naše vodilo v sredo - vsi v napad! Nimamo kaj izgubiti, naj gledalci pridejo in uživajo," je za spletno klubsko stran dejal športni direktor Maribora Zlatko Zahović

"Tavares bo v vlogi kapetana popeljal ekipo v boj za finale. Napadamo Olimpijin gol vseh 90 minut, ne glede na vmesni rezultat. Podpiram trenerja pri tem sporočilu in sem vesel ideje o popolni ofenzivi. Kar se bo zgodilo na igrišču, se bo. Pomembno je, da imamo v klubu močno izraženo pozitivno energijo. Po teh besedah ne bi rad bil v koži nasprotnikov in tudi v svojem imenu vabim navijače na obleganje nasprotnikovih vrat z vsemi sredstvi. Na uživanje v popolni ofenzivi," je še dodal Zahović.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.