Šport > Nogomet
36 ogledov

Zahovića so navdušile Milaničeve besede

(Maribor - Olimpija) Prva Liga derbi Ljudski vrt Saša Despot
V Mariboru za sredino polfinalno tekmo pokala napovedujejo napad od prve minute.

V torek in sredo bosta na sporedu povratana obračuna slovenskega pokala. na prvih tekmah sta pred domačimi gledalci slavila Domžale in Olimpija. Prva se bo že jutri pomerila s Krko, ki lovi dva gola zaostanka (0:2), še več zanimanja pa bo božel veliki derbi med Mariborom in Olimpijo. Ljubljančani so v Stožicah po preobratu zmagali z 2:1.

Pri vijoličastih so odločeni, da se v finale uvrstijo s stilom. "Kot smo dejali, je prvenstvo naša prioriteta. Maribor nima kaj izgubiti v tej tekmi. Imamo aktiven rezultat, zabili smo gol v Ljubljani, kar je zelo pomembno. V pričakovanju povratne tekme pa me je navdušil današnji trenerjev klic. 'Direktor, odločil sem se, da bomo igrali s tremi napadalci', je dejal. In dodal, da bo naše vodilo v sredo - vsi v napad! Nimamo kaj izgubiti, naj gledalci pridejo in uživajo," je za spletno klubsko stran dejal športni direktor Maribora Zlatko Zahović

"Tavares bo v vlogi kapetana popeljal ekipo v boj za finale. Napadamo Olimpijin gol vseh 90 minut, ne glede na vmesni rezultat. Podpiram trenerja pri tem sporočilu in sem vesel ideje o popolni ofenzivi. Kar se bo zgodilo na igrišču, se bo. Pomembno je, da imamo v klubu močno izraženo pozitivno energijo. Po teh besedah ne bi rad bil v koži nasprotnikov in tudi v svojem imenu vabim navijače na obleganje nasprotnikovih vrat z vsemi sredstvi. Na uživanje v popolni ofenzivi," je še dodal Zahović.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.