Zajc o planiški aferi: "Naučil sem se, da se ti mora 'fučkati' za vse"

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenski skakalec si je lanskega decembra s kritikami na račun nekdanjega trenerja Gorazda Bertonclja prislužil izključitev iz reprezentance.
Oglej si celoten članek

Timi Zajc se je vrnil pod Ponce, kjer je bil decembra na prvi planiški tekmi sezone izključen iz reprezentance po pretresu. Ta je sprožil zamenjavo v vrhu strokovnega dela ekipe, ki ga je po tisti tekmi prevzel Robert Hrgota.

Planica Pavlovčič v izjemni formi, tudi Lanišek visoko

"Iz tega sem se naučil, da sem se preveč postavil za vso ekipo, biti moraš bolj tih in se ti mora 'fučkati' za vse," je povedal komaj 20-letni slovenski skakalec, ki bo svoje mnenje odslej bržkone raje zadržal zase.

"Žal pa mi ni, kar sem tedaj naredil, sem moral narediti, za tem stojim. Zdaj pa je na vrsti nova tekma. V prvih dveh skokih za trening sem imel težave s položajem telesa za letenje, v kvalifikacijah pa je bilo bolje. Sicer pa imam malo težav, z malo mislimi grem na vrh letalnice in si želim, da bi bilo tudi na tekmi tako," si je zaželel Zajc.

Finale sezone Planica od danes središče skakalnega sveta

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:02 24. Marec 2021.

    Iz ene v drugo skrajnost. Nima še možganov in dovolj izkušenj, da bi gradil ali štrikal odnose. Ni skokov brez …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.