Šport > Zimski športi
3927 ogledov

Zajc o planiški aferi: "Naučil sem se, da se ti mora 'fučkati' za vse"

timi zajc Epa
Slovenski skakalec si je lanskega decembra s kritikami na račun nekdanjega trenerja Gorazda Bertonclja prislužil izključitev iz reprezentance.

Timi Zajc se je vrnil pod Ponce, kjer je bil decembra na prvi planiški tekmi sezone izključen iz reprezentance po pretresu. Ta je sprožil zamenjavo v vrhu strokovnega dela ekipe, ki ga je po tisti tekmi prevzel Robert Hrgota.

bor pavlovčič Planica Šport Pavlovčič v izjemni formi, tudi Lanišek visoko

"Iz tega sem se naučil, da sem se preveč postavil za vso ekipo, biti moraš bolj tih in se ti mora 'fučkati' za vse," je povedal komaj 20-letni slovenski skakalec, ki bo svoje mnenje odslej bržkone raje zadržal zase.

"Žal pa mi ni, kar sem tedaj naredil, sem moral narediti, za tem stojim. Zdaj pa je na vrsti nova tekma. V prvih dveh skokih za trening sem imel težave s položajem telesa za letenje, v kvalifikacijah pa je bilo bolje. Sicer pa imam malo težav, z malo mislimi grem na vrh letalnice in si želim, da bi bilo tudi na tekmi tako," si je zaželel Zajc.

Planica Finale sezone Šport Planica od danes središče skakalnega sveta
Komentarjev 1
  • viljem 21:02 24.marec 2021.

    Iz ene v drugo skrajnost. Nima še možganov in dovolj izkušenj, da bi gradil ali štrikal odnose. Ni skokov brez ustvarjanih odnosov in obratno. Delo brez možganov in brez sodelovanja ne vodi nikamor, razen v negativno špiralo.

Sorodne novice