Zaletel se je v vodni hidrant

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Francoski teniški igralec Jo-Wilfried Tsonga je odpovedal nastop na prihajajočem mastersu v Cincinnatiju. Šesti igralec sveta se je med sprehodom po ulicah Toronta poškodoval v bizarni nesreči.
Oglej si celoten članek

Olimpijski teniški turnir je končan, teniška karavana pa na ameriških tleh v polnem teku drvi dalje. Najboljši igralci na svetu se trenutno merijo na mastersu v Torontu, ki velja za enega izmed dveh pripravljalnih turnirjev pred US Openom, zadnjim grand slamom v sezoni.

Foto: EPA jo wilfried tsonga michael llodra london 2012 V Kanadi je zaigral tudi Jo-Wilfried Tsonga, ki pa ga je v drugem kolu presenetil rojak Jeremy Chardy. Šestega igralca sveta je poleg slabe forme deletela še ena nevšečna nezgoda. Med sprehodom po ulicah Toronta se je zaletel v vodni hidrant. Zaradi poškodbe je moral obiskati tudi bolnišnico, kjer je dobil osem šivov. Francoz se zato ne bo mogel udeležiti mastersa v Cincinnatiju, ki se začne v ponedeljek.

''Jo-Wilfried Tsonga je moral zaradi nesreče na ulicah Toronta odpovedati nastop v Cincinnatiju. Na desnem kolenu je dobil osem šivov in bo moral počivati naslednjih deset dni. Njegova udeležba na US Openu ni vprašljiva,'' je sporočil Francozov agent.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.