Šport
21 ogledov

Zaletel se je v vodni hidrant

jo wilfried tsonga toronto atp Reuters
Francoski teniški igralec Jo-Wilfried Tsonga je odpovedal nastop na prihajajočem mastersu v Cincinnatiju. Šesti igralec sveta se je med sprehodom po ulicah Toronta poškodoval v bizarni nesreči.

Olimpijski teniški turnir je končan, teniška karavana pa na ameriških tleh v polnem teku drvi dalje. Najboljši igralci na svetu se trenutno merijo na mastersu v Torontu, ki velja za enega izmed dveh pripravljalnih turnirjev pred US Openom, zadnjim grand slamom v sezoni.

jo wilfried tsonga michael llodra london 2012 | Avtor: EPA EPA
V Kanadi je zaigral tudi Jo-Wilfried Tsonga, ki pa ga je v drugem kolu presenetil rojak Jeremy Chardy. Šestega igralca sveta je poleg slabe forme deletela še ena nevšečna nezgoda. Med sprehodom po ulicah Toronta se je zaletel v vodni hidrant. Zaradi poškodbe je moral obiskati tudi bolnišnico, kjer je dobil osem šivov. Francoz se zato ne bo mogel udeležiti mastersa v Cincinnatiju, ki se začne v ponedeljek.

''Jo-Wilfried Tsonga je moral zaradi nesreče na ulicah Toronta odpovedati nastop v Cincinnatiju. Na desnem kolenu je dobil osem šivov in bo moral počivati naslednjih deset dni. Njegova udeležba na US Openu ni vprašljiva,'' je sporočil Francozov agent.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.