Zamaskirana napadalca pretepla trenerja

Foto: Epa
Foto: Epa
Trener ostaja na zdravljenju v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Napad se je zgodil v sredo zvečer, ko se je ekipa vrnila s tekme v Imbriovcu. Dva zamaskirana napadalca sta s palicama napadla trenerja Dinama Maria Cvitanovića, ko je vstopal v svoje stanovanje v naselju Vrbik.  

Policija je potrdila, da je prišlo do napada, niso pa želeli razkriti podrobnnosti, saj je preiskava še v teku. 

Poskus atentata V BiH ustrelili Zdravka Mamića

Cvitanovića so odpeljali v bolnišnico. Po prvih podatkih je najhuje z njegovo roko. Napadalca naj bi mu zlomila podlakt, piše 24sata.hr. 

Klub se je na napad že odzval in dejanje ostro obsodil. Kot so zapisali, bi se vse skupaj lahko končalo veliko bolj tragično. "Zgroženi smo nad takšnim nasiljem in spet pozivamo vse institucije, da se odzovejo in prenehajo ignorirati vse, kar se dogaja okoli GNK Dinamo," so zapisali na spletni strani kluba. "Mar vsi skupaj čakamo, da se zgodi nekaj tragičnega, da se bo sistem končno odzval?"

Napad na Cvitanovića je zadnji v vrsti dogodkov, ki pretresajo klub. Pred časom so neznanci streljali na Zdravka Mamića in ga ranili v nogo. Še pred tem so Mamića napadli na Bolu na Braču.

Novi posnetki Napadalec na Mamića že na prostosti

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.