Šport > Nogomet
61 ogledov

Napadalec na Mamića že na prostosti

domagoj ivelić YouTube
Zdravko Mamić po škandaloznem napadu na promenadi v Bolu ni potreboval zdravniške pomoči. Napadalca, 22-letnega Domagoja Ivelića, so že izpustili na prostost.

Nogometni funkcionar Zdravko Mamić po napadu okreva na svoji jahti, s katero je pripotoval na Brač, da bi proslavil rojstni dan njegovega brata Stojana.

"Počutim se dobro. Malo me boli, ampak je vse v redu. Nisem odšel v bolnišnico. Šel bi, če bi me bolj bolelo," je dan po škandalozni "dobrodošlici" v Dalmaciji povedal 57-letnik. "Na koncu sem jo še dobro odnesel. Na srečo sem padel v morje, saj sem v tistem trenutku izgubil zavest," je dodal pretreseni Mamić.

Domagoj Ivelić je po brutalnem napadu izza hrbta, ki bi lahko imel precej hude posledice, poskušal pobegniti, vendar so ga Mamićevi prijatelji ujeli in pridržali do prihoda policije.

22-letnik je noč preživel v pridržanju, že zjutraj pa so ga izpustili na prostost. Priznal je napad na prvega človeka hrvaškega nogometa, sodnik pa mu je izrekel le prepoved približevanja. Policija je sicer predlagala preiskovalni pripor, odločitev o tem pa bo pristojni organ sprejel v 30 dneh.

"Nisem jezen na huligane. Jezen sem na politiko, ki je huligane prisilila v takšne poteze. To me skrbi. Moja nečakinja pristane v zaporu zaradi SMS sporočila, njega pa so že izpustili?" je z glavo zmajeval Mamić.

Potezo hrvaškega sodstva je strogo obsodil časnik Sportske novosti, ki piše, da so hrvaške oblasti spet poslale napačno sporočilo svojim državljanom in državljankam. 

"Drage Hrvatice in Hrvati, če koga ne marate ali vam gre na živce, ga mirne vesti udarite s pestjo v glavo. Po možnosti izza hrbta, da vas ne bo videl. Takoj boste na svobodi," pomenljivo piše SN.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.