Šport > Nogomet
69 ogledov

"Izgubil sem zavest, vlekli so me iz vode"

zdravko mamić EPA
Zloglasnega Zdravka Mamića, nekdanjega izvršnega predsednika zagrebškega Dinama, je v kraju Bol na Braču napadel neznanec in ga porinil v vodo.

Zdravko Mamić je v pogovoru za Sportske novosti potrdil, da ga je neznani moški napadel izza hrbta, on pa je z glavo naprej padel v morje.

Nogometni funckionar, ki ga hrvaško tožilstvo bremeni finančnih malverzacij in utaje davkov, se je na Braču sprehajal z družino in prijatelji, ko se je vanj zapodil napadalec in ga porinil v vodo.

"Vse je bilo normalno, potem pa je v nekem trenutku izza hrbta priletel človek in me s pestjo udaril v glavo. Čeprav se nisem počutil dobro, nisem poiskal zdravniške pomoči. Tudi zdaj se ne počutim dobro, a verjamem, da bo vse v redu. Boli me glava. Za trenutek sem izgubil zavest. Na srečo so me ljudje rešili in izvlekli iz morja," je povedal nekdanji prvi mož zagrebškega velikana.

Hrvaška policija je potrdila, da je prijela prijavo o napadu in kršenju javnega reda in miru. Preiskava poteka. Več o identiteti vpletenih bo jasno v prihajajočih dneh.

S posnetka se da razločiti, kako napadalec udari Mamića in poskuša pobegniti, vendar naj bi ga Mamićevi prijatelji ujeli in pridržali do prihoda policije. Moški je noč preživel na policijski postaji v Supetarju, piše 24sata.hr.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 06:43 09.junij 2017.

    Enti Gospe Sinjske , mogao si se i utopit ! Šteta !