Zaradi koronavirusa ostal brez zadnje dirke v sezoni

Foto: Epa mazepin
Mazepin zaradi pozitivnega testa brez dirke.
Oglej si celoten članek

Rus Nikita Mazepin, voznik moštva Haas, je zaradi pozitivnega testa na novi koronavirus ostal brez današnje dirke v Abu Dabiju, zadnje v sezoni za svetovno prvenstvo v formuli 1, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

"Popolnoma dobro se počutim, toda danes ne bom mogel dirkati. Vsem nastopajočim želim fantastičen zaključek sezone in hvala vsem za podporo," je sporočil Mazepin.

Mick Schumacher bo tako edini voznik Haasa na tekmi, saj rezervni voznik Pietro Fittipaldi ni odpeljal nobenega treninga na progi Yas Marina, kot zahtevajo pravila.

Kvalifikacije Dirka za naslov: Zadnji boj za lovoriko je bolje začel... Sledijo posledice! Direktor formule 1 grozi dirkačema, to ju čaka v primeru nesreče F1 Max ali Lewis? To so najzanimivejše dirke na zadnji dan sezone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.