Šport > Moto športi
196 ogledov

Zaradi koronavirusa ostal brez zadnje dirke v sezoni

Nikita Mazepin Profimedia
Mazepin zaradi pozitivnega testa brez dirke.

Rus Nikita Mazepin, voznik moštva Haas, je zaradi pozitivnega testa na novi koronavirus ostal brez današnje dirke v Abu Dabiju, zadnje v sezoni za svetovno prvenstvo v formuli 1, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

"Popolnoma dobro se počutim, toda danes ne bom mogel dirkati. Vsem nastopajočim želim fantastičen zaključek sezone in hvala vsem za podporo," je sporočil Mazepin.

Mick Schumacher bo tako edini voznik Haasa na tekmi, saj rezervni voznik Pietro Fittipaldi ni odpeljal nobenega treninga na progi Yas Marina, kot zahtevajo pravila.

verstappen hamilton Kvalifikacije Šport Dirka za naslov: Zadnji boj za lovoriko je bolje začel... Lewis Hamilton in Max Verstappen Sledijo posledice! Šport Direktor formule 1 grozi dirkačema, to ju čaka v primeru nesreče Jacques Villeneuve, Michael Schumacher F1 Šport Max ali Lewis? To so najzanimivejše dirke na zadnji dan sezone.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice