Zaradi koronavirusa PSG oslabljen nad Bayern

Foto: Epa
Foto: Epa
PSG v Münchnu brez Verrattija.
Oglej si celoten članek

Francoska nogometna ekipa PSG je danes sporočila, da je bil na zadnjem testiranju na novi koronavirus pozitiven Italijan Marco Verratti, tako da bo zagotovo manjkal na prvi četrtfinalni tekmi lige prvakov proti Bayernu, ki bo 7. aprila v Münchnu. Nekaj možnosti je, da bo zaigral na povratni tekmi, ki bo 13. aprila v Parizu.

Nastop 28-letnega Italijana je bil na bližnji tekmi med lanskima finalistoma lige prvakov pod vprašajem tudi zavoljo poškodbe stegenske mišice, po današnjem sporočilu za javnost iz francoskega kluba pa je docela jasno, da ne bo nastopil v bavarski prestolnici.

Bayern na četrtfinalnih tekmah lige prvakov sicer ne bo mogel računati na svojega učinkovitega napadalca Roberta Lewandowskega. Poljak si je poškodoval koleno na nedavni tekmi proti Andori v kvalifikacijah za nastop na svetovnem prvenstvu v Katarju 2022, po prvih ocenah bo odsoten mesec dni.

Tudi brez LP Hud udarec za Bayern

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.