Zaradi te poteze se kapetanu Arsenala smeji celotna Premierliga

Foto: Epa
Foto: Epa
Takoj zatem, ko je bil imenovan za kapetana Topničarjev, je Xhaka poskrbel za neverjetno potezo, ko je rajši sklonil svojo glavo ter prejel zadetek, kot da bi blokiral nasprotnikov udarec.
Oglej si celoten članek

Od junaka, do bedaka... Tako bi lahko opisali Granita Xhako in njegovo tekmo z Manchester Unitedom, ki se je končala z rezultatom 1:1. Švicar je bil namreč pred tekmo prvič izbran za kapetana Arsenala, svojo ekipo je ponosno pripeljal na igrišče, nato pa so stvari šle precej po zlu. S sramotno potezo je namreč postal glavni krivec za zadetek Manchester Uniteda.

Med tekmo morda sprva niti ni bilo opazno, kaj je Švicar ob zadetku Rdečih vragov v resnici počel, a so socialna omrežja poskrbela, da je Xhaka postal pravi spletni hit.

Scott McTominay je namreč streljal proti vratom Bernda Lena, Xhaka, ki je stal na poti strela, pa se je preprosto sklonil ter reševal svojo kožo, medtem ko je žoga poletela mimo nemočnega nemškega vratarja za vodstvo Uniteda 1:0.

Albanski orel Xhaka in Shaqiri se opravičila, Švicarji udarili po slednjem

Narobe svet Albanci zbirajo denar za nogometne bogataše iz Švice

Kazen 'Švicarski' dvoglavi orel dobil epilog

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:40 2. Oktober 2019.

    To majo siptarji v genih...tko so se umikal srbskim metkom..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.