Ne boste verjeli, zakaj bo moral izpustiti tekmo

Foto: Profimedia
Álvaro Morata na naslednji tekmi ne bo smel igrati za Chelsea. Razlog je bizaren.
Oglej si celoten članek

V sredo je Álvaro Morata z zadetkom v 91. minuti Chelseaju zagotovil polfinale angleškega ligaškega pokala. Z njegovim golom so Londončani izločili Bournemouth (2:1), za vstop v finale se bodo udarili z Arsenalom.

Drugi polfinalni par angleškega ligaškega pokala je Manchester City - Bristol City.

Reakcija pove vse Vratarjev obraz se je nenadoma zmračil

Morata je zadetek proslavil tako, da je žogo potegnil pod dres, kar je pogosta praksa pri nogometaših, katerih partnerice so noseče. Nič drugače ni v primeru španskega reprezentanta, ki je na družbenih omrežjih že poziral ob napetem trebuščku njegove izbranke, Italijanke Alice Campello.

Foto: Profimedia Alvaro Morata Alice Campello

No, ker se je igralcem Bournemoutha po golu Morate mudilo za morebitno izenačenje, je sodnik Lee Mason gesto Španca označil kot zavlečevanje in mu pokazal rumeni karton. Zaradi tega opomina Morata ne bo mogel igrati na naslednji tekmi Chelseaja pod okriljem FA - gostovanju proti Evertonu v Premier League.

"Če sem iskren, je to za nas hud udarec. V tistem trenutku nisem vedel, kaj se dogaja, saj smo slavili gol. Škoda, toda to moramo sprejeti," je suspenz komentiral trener Chelseaja Antonio Conte.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.