Šport > Nogomet
2740 ogledov

Ne boste verjeli, zakaj bo moral izpustiti tekmo

Alvaro Morata Chelsea Bournemouth
Álvaro Morata na naslednji tekmi ne bo smel igrati za Chelsea. Razlog je bizaren.

V sredo je Álvaro Morata z zadetkom v 91. minuti Chelseaju zagotovil polfinale angleškega ligaškega pokala. Z njegovim golom so Londončani izločili Bournemouth (2:1), za vstop v finale se bodo udarili z Arsenalom.

Drugi polfinalni par angleškega ligaškega pokala je Manchester City - Bristol City.

pep guardiola claudio bravo Reakcija pove vse Šport Vratarjev obraz se je nenadoma zmračil

Morata je zadetek proslavil tako, da je žogo potegnil pod dres, kar je pogosta praksa pri nogometaših, katerih partnerice so noseče. Nič drugače ni v primeru španskega reprezentanta, ki je na družbenih omrežjih že poziral ob napetem trebuščku njegove izbranke, Italijanke Alice Campello.

Alvaro Morata Alice Campello | Avtor: Profimedia Profimedia

No, ker se je igralcem Bournemoutha po golu Morate mudilo za morebitno izenačenje, je sodnik Lee Mason gesto Španca označil kot zavlečevanje in mu pokazal rumeni karton. Zaradi tega opomina Morata ne bo mogel igrati na naslednji tekmi Chelseaja pod okriljem FA - gostovanju proti Evertonu v Premier League.

"Če sem iskren, je to za nas hud udarec. V tistem trenutku nisem vedel, kaj se dogaja, saj smo slavili gol. Škoda, toda to moramo sprejeti," je suspenz komentiral trener Chelseaja Antonio Conte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.