Zaskrbljeni Alex Márquez: "Težko je, ko se to zgodi bratu"

Foto: Print Screen marc marquez
Marc Márquez je z vratolomno vožnjo na VN Španije presenetil tudi svojega brata Alexa.
Oglej si celoten članek

Aktualni svetovni prvak Marc Márquez se je po napaki v uvodnem delu dirke z 19. mesta prebil na tretje, a se je njegov povratek končal katastrofalno, saj je v padcu tri kroge pred koncem utrpel zlom nadlahtnice.

Oljčna vejica? Samo poglejte, kaj je storil Rossi ob napadu Márqueza

"Ko se nekaj takšnega zgodi tvojemu bratu, to vpliva tudi nate. Vsi vemo, da je Marc močan in da se bo vrnil," je povedal Alex Máruez, ki je debitantski nastop v elitnem razredu sklenil z 12. mestom.

Foto: Epa alex marquez

"Marc je pokazal, zakaj je prvak in eden najboljših dirkačev na svetu. Odpeljal je neverjetno dirko. Ko se je po prvi napaki vrnil na stezo, je bil pred menoj, nato pa je v nekaj krogih izginil. Vedel sem, da bo uprizoril predstavo. Nisem pričakoval, da bo prišel do tretjega mesta," je dodal aktualni svetovni prvak razreda moto2. 

"Če pogledamo Marcove podatke, ni dvoma, da nas je vse uničil. Neverjeten je bil. Vsi dirkači se zavedajo, da je on zmagovalec dirke, ker je bil res noro hiter," je pristavil 24-letnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.