Šport > Moto športi
967 ogledov

Zaskrbljeni Alex Márquez: "Težko je, ko se to zgodi bratu"

marc marquez Print Screen
Marc Márquez je z vratolomno vožnjo na VN Španije presenetil tudi svojega brata Alexa.

Aktualni svetovni prvak Marc Márquez se je po napaki v uvodnem delu dirke z 19. mesta prebil na tretje, a se je njegov povratek končal katastrofalno, saj je v padcu tri kroge pred koncem utrpel zlom nadlahtnice.

valentino rossi Oljčna vejica? Šport Samo poglejte, kaj je storil Rossi ob napadu Márqueza

"Ko se nekaj takšnega zgodi tvojemu bratu, to vpliva tudi nate. Vsi vemo, da je Marc močan in da se bo vrnil," je povedal Alex Máruez, ki je debitantski nastop v elitnem razredu sklenil z 12. mestom.

alex marquez | Avtor: Epa Epa

"Marc je pokazal, zakaj je prvak in eden najboljših dirkačev na svetu. Odpeljal je neverjetno dirko. Ko se je po prvi napaki vrnil na stezo, je bil pred menoj, nato pa je v nekaj krogih izginil. Vedel sem, da bo uprizoril predstavo. Nisem pričakoval, da bo prišel do tretjega mesta," je dodal aktualni svetovni prvak razreda moto2. 

"Če pogledamo Marcove podatke, ni dvoma, da nas je vse uničil. Neverjeten je bil. Vsi dirkači se zavedajo, da je on zmagovalec dirke, ker je bil res noro hiter," je pristavil 24-letnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.