Zaskrbljujoče novice iz Serie A: "Stanje se slabša."

Foto: Profimedia fiorentina
Zdaj se je na udaru znašla še nekdanja ekipa Josipa Iličića.
Oglej si celoten članek

Italijanski nogometni prvoligaš Fiorentina, pri katerem igra tudi trikratni najboljši francoski nogometaš leta Franck Ribery, je sporočil, da je v ekipi deset oseb pozitivnih na novi koronavirus. Od tega so trije v bolnišnici, je še razkril lastnik kluba iz Firenc, Rocco Commisso.

"Položaj se slabša. V klubu imamo vsaj deset oseb, okuženih s to nesrečno boleznijo," je za televizijsko verigo Sky Italia dejal Commisso, ki je ta čas v ZDA.

Med igralci so okuženi tudi italijanski napadalec Patrick Curone, argentinski branilec German Pezzella in srbski napadalec Dušan Vlahović.

Toskanski klub je začel zbirati sredstva za pomoč bolnišnicam, Ribery je prispeval 50.000 evrov. "Hvala vsem. Za zdaj smo zbrali 420.000 evrov, naš cilj je doseči pol milijona," je še dejal lastnik toskanskega kluba.

Tudi pri Brescii, še enem italijanskem prvoligašu, so sporočili, da sta dva člana ekipe zbolela za covidom-19, ki je v Italiji do zdaj terjala že blizu 3000 smrti.

Pomiril napetosti Čeferin odločno: "To so laži!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.