Šport > Nogomet
788 ogledov

Zaskrbljujoče novice iz Serie A: "Stanje se slabša."

fiorentina Profimedia
Zdaj se je na udaru znašla še nekdanja ekipa Josipa Iličića.

Italijanski nogometni prvoligaš Fiorentina, pri katerem igra tudi trikratni najboljši francoski nogometaš leta Franck Ribery, je sporočil, da je v ekipi deset oseb pozitivnih na novi koronavirus. Od tega so trije v bolnišnici, je še razkril lastnik kluba iz Firenc, Rocco Commisso.

"Položaj se slabša. V klubu imamo vsaj deset oseb, okuženih s to nesrečno boleznijo," je za televizijsko verigo Sky Italia dejal Commisso, ki je ta čas v ZDA.

Med igralci so okuženi tudi italijanski napadalec Patrick Curone, argentinski branilec German Pezzella in srbski napadalec Dušan Vlahović.

Toskanski klub je začel zbirati sredstva za pomoč bolnišnicam, Ribery je prispeval 50.000 evrov. "Hvala vsem. Za zdaj smo zbrali 420.000 evrov, naš cilj je doseči pol milijona," je še dejal lastnik toskanskega kluba.

Tudi pri Brescii, še enem italijanskem prvoligašu, so sporočili, da sta dva člana ekipe zbolela za covidom-19, ki je v Italiji do zdaj terjala že blizu 3000 smrti.

aleksander čeferin Pomiril napetosti Šport Čeferin odločno: "To so laži!"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice