Zasluži 31 milijonov letno, privoščil pa si je neverjetno neumnost!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Izkušeni zvezdnik lige NBA je postal tarča zbadljivcev na družbenih omrežjih. Povsem zasluženo.
Oglej si celoten članek

Cleveland Cavaliers so daleč od uvrstitve v končnico. V noči na torek so gostovali pri Toronto Raptors in vpisali že 40. poraz (112:96) ob le enaindvajsetih zmagah.

Najbolj zveneče ime Konjenikov je Kevin Love. 32-letni nekdanji All-Star krilni center šteje že 32 let, ponaša pa se lahko tudi s šampionskim prstanom, ki ga je osvojil skupaj z LeBronom Jamesom in Kyriejem Irvingom.

A Love ima v zadnjih letih obilo težav z zdravjem in temu primerna je tudi njegova forma. V letošnji sezoni je odigral le 18 tekem in povprečno dosegal po 11,7 točk in 6,4 skoka na srečanje.

Mnenje NBA asa Najnovejši Dallasov zvezdnik podal svojo sodbo o Dončiću

Proti Raptorjem je bil Cleveland vse do tretje četrtine v igri za uspeh. Ob koncu četrtine so Kanadčani imeli napad ob vodstvu za štiri točke, ob zaključku akcije pa je eden od tekmecev odrinil Lova in ga poslal v konstrukcijo koša. 

Love je nezadovoljno pogledal sodnika in ko mu je eden od delilcev pravice nato vrgel žogo za izvajanje avta, jo je zvezdnik le odbil nazaj v igrišče. Okroglo usnje so dobili Raptors in zadeli trojko ter povedli za devet točk.

Toronto je zanesljivo zmagal, Love, ki bo samo v tem tekmovalnem obdobju zaslužil več kot 31 milijonov dolarjev, pa je zbral 11 točk, sedem skokov in štiri asistence.

NBA Težek udarec za Dallas, katastrofa že na začetku

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.