Zato je Ronaldo zavrnil menjavo dresa

Foto: Epa cristiano ronaldo
Španski vezist razkriva, kaj mu je po šokantnem porazu Real Madrida dejal Cristiano Ronaldo.
Oglej si celoten članek

Portugalski napadalec Cristiano Ronaldo je imel po koncu ligaške tekme med Real Madridom in Girono veliko povedati vezistu domače ekipe Alexu Granellu.

Tekma na stadionu Montilivi se je končala s presenetljivo zmago domače ekipe (2:1), ki je dosegla sila pomembne točke v boju za obstanek med elitno druščino.

Kriza Reala Evforija pri Gironi, Ronaldu grozi kazen

Ronaldo se tudi tokrat ni vpisal med strelce in ostaja pri enem ligaškem zadetku, za nameček mu grozi še kazen pristojnih institucij španskega nogometnega prvenstva.

Portugalec se je po zadnjem sodniškem pisku zapletel v pogovor z Granellom, ki je vsebino razkril v pogovoru za RAC105.

"Si zelo dober nogometaš, vendar mi ni bilo všeč, kako ste igrali v zadnjih minutah tekme. Še posebej ti," je vezistu Girone očital najboljši nogometaš preteklega leta, ki z Granellom ni želel menjati majice. 

Ronalda je bržkone razjezilo, da je katalonska ekipa v izdihljajih srečanja izkoristila vsako priložnost za zavlačevanje in kraljevemu klubu preprečila, da bi se dokopal do izenačenja.

Po desetih krogih v španskem prvenstvu vodi Barcelona (28 točk), sledijo pa Valencia (24), Real Madrid (20) in Atlético Madrid (20).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.