Šport > Nogomet
4901 ogledov

Evforija pri Gironi, Ronaldu grozi kazen

cristiano ronaldo Epa
Real Madrid si je privoščil še en velik spodrsljaj.

Beli balet je v 10. krogu španskega prvenstva presenetljivo izgubil proti Gironi (2:1) in ima po zmagi Barcelone nad Athleticom (0:2) že osem točk zaostanka za večnim rivalom.

Girona je osvojila ogromne tri točke proti aktualnemu zmagovalcu Lige prvakov in se povzpela na 12. mesto razpredelnice. Po tekmi je v garderobi domače ekipe vladalo evforično vzdušje.

"Ob polčasu smo si rekli, da če bomo tako nadaljevali, imamo priložnost, da premagamo prvake Evrope. Zasluge gredo vsem, lahko smo ponosni na to. Lahko rečemo, da smo premagali veliki Real Madrid, čeprav smo v teoriji najmanjša ekipa v prvi ligi," je povedal trener Pablo Machin.

Realu preglavice povzroča tudi grožnja o kazni, ki bi lahko doletela Cristiana Ronalda. Napadalec je bil v letošnji sezoni že kaznovan s petimi tekmami prepovedi zaradi odrivanja sodnika, tokrat je bil (pre)grob z v dvoboju z vezistom Perejem Ponsom.

Ronaldo ima po prestani kazni kar nekaj težav z iskanjem prave forme, saj je trenutno še vedno pri enem ligaškem zadetku, ki ga je zabil Getafeju. Morebitna nova kazen bi pomenila velik udarec zanj in za trenerja Zinedina Zidana, ki se sicer nadeja boljših časov.

"Nepričakovano smo izgubili tri točke, a to ničesar ne spremeni. Vemo, da lahko spreobrnemo potek. Do konca je še veliko, zato nisem zaskrbljen," je dejal Zizou.

Komentarjev 1
  • Avatar Džoser
    Džoser 15:19 30.oktober 2017.

    Potem ga pa novinarji proglasijo za najboljšega nogometaša?Pa ja, sama samovšečnost ga je,če drugi ne igrajo zanj je manj kot nula ne pa najboljši nogometaš?Ima boljih!!

Sorodne novice