Šport > Nogomet
12783 ogledov

To je Messi prišepnil Ronaldu

Cristiano Ronaldo
Španski novinar razkriva podrobnosti domnevno skrivnega pogovora med Lionelom Messijem in Cristinom Ronaldom.

Portugalski napadalec Cristiano Ronaldo je bil na svečani prireditvi v Londonu proglašen za najboljšega nogometaša na svetu po izboru Mednarodne nogometne zveze (Fifa).

Zvezdnik madridskega Reala je slavil tretjič v zadnjih štirih letih, petič skupno, in se po številu najprestižnejših individualnih priznanj izenačil z Lionelom Messijem.

Nogometaša, ki sta pobrala zadnjih deset zaporednih nagrad za igralca leta (2008-2017), sta si po navedbah novinarja Eduarda Inde med priredtivijo izmenjala nekaj besed.

Messi naj bi svojemu rivalu dejal, da si zasluži priznanje za igralca leta, saj je z Real Madridom osvojil domače prvenstvo in Ligo prvakov, pa čeprav je na lestvici najboljših strelcev La Lige zaostal tako za Argentincem kot Luisom Suárezom.

"Messi je čista desetka kot nogometaš in kot oseba. Pristopil je do Ronalda in dejal: 'Letos si bil boljši. Nagrado si zaslužiš bolj kot jaz. Čestitam.' Pokazal je, da zna prenesti poraz. Zelo lepo se je vedel," je razkril Inda.

"Odnos hladen, a spoštljiv"

Messi in Ronaldo nista in najbrž nikoli ne bosta prijatelja, a dejstvo je, da se razumeta bolje, kot so običajno pripravljeni priznati njuni navijači.

"Odnos ni slab. Spoštljiv, a hladen. Med njima ni sovraštva, kot radi govorijo ljudje. Pogovor običajno ne gre dlje od 'živjo, kako si, vse v redu?' Na javnih prireditvah je Messi pogosto obdan s svojim krogom ljudi, medtem ko se Ronaldo velikokrat pojavi sam. Vedno sta vljudna eden od drugega," je v knjigi o argentinskem čudežnem dečku zapisal novinar in poznavalec španskega nogometa Guillem Balague.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice