Šport > Nogomet
1533 ogledov

Zato je Ronaldo zavrnil menjavo dresa

cristiano ronaldo Epa
Španski vezist razkriva, kaj mu je po šokantnem porazu Real Madrida dejal Cristiano Ronaldo.

Portugalski napadalec Cristiano Ronaldo je imel po koncu ligaške tekme med Real Madridom in Girono veliko povedati vezistu domače ekipe Alexu Granellu.

Tekma na stadionu Montilivi se je končala s presenetljivo zmago domače ekipe (2:1), ki je dosegla sila pomembne točke v boju za obstanek med elitno druščino.

cristiano ronaldo Kriza Reala Šport Evforija pri Gironi, Ronaldu grozi kazen

Ronaldo se tudi tokrat ni vpisal med strelce in ostaja pri enem ligaškem zadetku, za nameček mu grozi še kazen pristojnih institucij španskega nogometnega prvenstva.

Portugalec se je po zadnjem sodniškem pisku zapletel v pogovor z Granellom, ki je vsebino razkril v pogovoru za RAC105.

"Si zelo dober nogometaš, vendar mi ni bilo všeč, kako ste igrali v zadnjih minutah tekme. Še posebej ti," je vezistu Girone očital najboljši nogometaš preteklega leta, ki z Granellom ni želel menjati majice. 

Ronalda je bržkone razjezilo, da je katalonska ekipa v izdihljajih srečanja izkoristila vsako priložnost za zavlačevanje in kraljevemu klubu preprečila, da bi se dokopal do izenačenja.

Po desetih krogih v španskem prvenstvu vodi Barcelona (28 točk), sledijo pa Valencia (24), Real Madrid (20) in Atlético Madrid (20).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.