Zdaj tudi uradno, suspendirani Vinales zapušča Yamaho

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Španec Maverick Vinales bo v prihodnji sezoni dirkal za Aprilio.
Oglej si celoten članek

Španski motociklist kraljevskega razreda motoGP Maverick Vinales, ki ga je njegovo lastno moštvo Yamaha suspendiralo pred dirko velike nagrade Avstrije minuli vikend, že ima novega delodajalca.

Kot so danes sporočili iz italijanske ekipe Aprilia, se bo Vinales pridružil naslednjo sezono.

Prekinil molk Suspendirani zvezdnik skesano: "Žal mi je, naredil sem napako"

"Aprilia ob vrnitvi v motoGP pozdravlja velikega prvaka, ki se je pridružil Aleixu Espargaru: dobrodošel, Maverick!" je v sporočilu za javnost zapisalo italijansko moštvo.

Šestindvajsetletni Vinales, ki je bil leta 2013 prvak razreda moto3, je z Aprilio podpisal enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za nadaljnje leto.

V kraljevskem razredu je Španec, ki je to sezono dobil uvodno dirko v Katarju, osvojil devet dirk za veliko nagrado, osvojil 13 najboljših startnih položajev in 28-krat končal na zmagovalnem odru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.