Zdravniški izvid prinesel slabe novice za Barelono

Foto: Epa
Foto: Epa
Barcelona je začasno ostala brez poškodovanega Roberta Lewandowskega.
Oglej si celoten članek

Španski nogometni velikan iz Barcelone v naslednjem obdobju ne bo mogel računati na poljskega napadalca Roberta Lewandovskega, ki si je poškodoval gleženj na sredini tekmi lige prvakov v Portu, je na klubski spletni strani zapisala ekipa iz Katalonije.

Karma je p...... Ramos želel zabiti Barceloni, a je zabil za Barço

Lewandowski je v današnjih dopoldanskih urah opravil podroben zdravniški pregled, ki je pokazal zvin gležnja. Barcelona ni navedla, kako resno je zdravstveno stanje poljskega napadalca in koliko časa bo trajalo njegovo okrevanje, sporočila je le, da se bo na igrišče vrnil, ko bo pripravljen.

Petintridesetletni Poljak, ki je v tej sezoni na desetih tekmah dosegel šest golov, se je v sredo poškodoval v 34. minuti. Zamenjal ga je Ferran Torres, ki je nato v izdihljajih prvega polčasa dosegel edini gol na dvoboju drugega kroga skupine H v Portu.

Na seznamu poškodovanih nogometašev Barcelone so še Frenkie de Jong, Pedri in Raphinha.

Hud udarec Trener Barcelone v zagati: "To bo za nas resna odsotnost"

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.