Šport > Nogomet
710 ogledov

Ramos želel zabiti Barceloni, a je zabil za Barço

Sergio Ramos Epa
Sergio Ramos je Barcelono, s katero je dolga leta bil hude bitke kot član madridskega Reala, poslal na vrh lestvice v španski ligi.

Nogometaši Barcelone so v 8. krogu španske lige gostili Sevillo in zmagali z 1:0. Z zmago so se Katalonci vsaj začasno prebili na vrh lestvice.

Barcelona je do zmage prišla po zaslugi nekdanjega dolgoletnega branilca madridskega reala Sergia Ramosa, ki je v 76. minuti dosegel avtogol. V lastno mrežo je usmeril žogo po strelu mladega Lamina Yamala.

Edini zadetek na srečanju je imel prav poseben čar, saj je na družbenih omrežjih ob tem zaokrožil posnetek, kako je pred sedmimi leti takrat devetletni Yamal na igrišče kot deček pospremil prav Ramosa.

Avtogol nekdanjega zvezdnika Reala je imel tudi tragikomičen pridih, saj je Ramos pred tekmo dejal: "Ne bi bilo slabo, če bi svoj prvi gol dosegel proti Barceloni."

To mu je tudi uspelo, vendar je žoga pristala v napačni mreži.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice