Šport > Nogomet
186 ogledov

Ramosu vlomili v vilo, v kateri so bili njegovi otroci

Sergio Ramos Epa
Medtem ko se je nekdanji zvezdnik kraljevega kluba potil na zelenici v Sevilli, so mu nepridipravi odtujili več luksuznih predmetov. Poškodovanih na srečo ni bilo.

Nekdanji španski reprezentančni branilec Sergio Ramos je bil žrtev nepridipravov. Ko je bil prejšnji teden zdoma v nogometni ligi prvakov s Sevillo, so v njegovo vilo na posestvu La Alegrria pri Sevilli vdrli vlomilci, poročajo španski mediji, med njimi časnik ABC.

Na posestvu, ki se nahaja v Bollullos de la Mitacion, prejšnjo sredo ni bilo niti Ramosove žene Pilar Rubio, ki je bila prav tako zdoma zaradi službene odsotnosti. V času vloma so bili v hiši otroci nogometaša in varuški.

Osimhen Grožnja s tožbo Šport Škandal na TikToku: klub se norčuje iz svojega zvezdnika

Kljub varnostnim ukrepom, vzpostavljenim v družinski hiši Ramosa, je tatovom uspelo odnesti velik plen, ki je obsegal neugotovljeni znesek gotovine, luksuzne ure, nakit in nekaj dizajnerskih oblačil, poročajo španski mediji. K sreči med napadom ni bil poškodovan nihče od zaposlenih pri paru in nihče od njunih štirih otrok.

Nočni rop se je zgodil med tekmo, na kateri je Sevilla v ligi prvakov iztržila remi 1:1 proti Lensu.

Gre za rezidenco z velikim posestvom, v okviru katerega so tudi hlevi za konje, kamor sta Ramos in Rubio leta 2019 povabila svate na praznovanje po poroki v katedrali v Sevilli.

Arturo Vidal Hude kritike Šport Bizaren izpad legende: "Tisti idioti iz Milana ... ogabno!"

Ramos je bil že leta 2012 žrtev ropa v svoji hiši v elitni soseski Conde Orgaz v Madridu, ko je igral za Real Madrid, vendar so takrat vlomilci pobegnili, ko so ugotovili, da je doma.

Ramos, ki je zbral 180 nastopov za Španijo, se je v začetku septembra znova pridružil domači Sevilli, potem ko se je razšel s PSG.

Pridružil se je dolgemu seznamu igralcev v Španiji, ki so jim vlomili v domove, medtem ko so bili na tekmah. Med drugimi žrtvami so Karim Benzema, Alvaro Morata in Gerard Pique.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.