Šport > Nogomet
3032 ogledov

Zanj plačali 85 milijonov, zdaj mu celo prepovedali vstop v menzo

Jadon Sancho Profimedia
Trener Manchester Uniteda je svojega mladega zvezdnika vrgel iz ekipe in mu prepovedal vstop v vse prostore, ki jih uporablja prva ekipa.

Po pisanju angleških medijev je 23-letnemu zvezdniku Manchester Uniteda Jadonu Sanchu prepovedan vstop v vse prostore, katere uporablja prva ekipa kluba.

Odlični krilni napadalec rdečih vragov je namreč v pravi vojni z glavnim trenerjem ekipe Erikom ten Hagom, katerega je javno oklical za lažnivca, potem ko je slednji za neuvrstitev Sancha v kader za tekmo z Arsenalom okrivil igralčevo domnevno zabušavanje na treningih.

Sancho se je takrat oglasil preko socialnih omrežij, svojega trenerja imenoval za lažnivca, sebe pa prikazal kot žrtveno jagnje trenerja zaradi slabših rezultatov kluba.

Jadon Sancho | Avtor: Profimedia Profimedia

Nekdanji zvezdnik Borussie Dortmund je bil nato vržen iz prve ekipe kluba, čeprav ga je podprlo kar nekaj soigralcev, katere moti Ten Hagov odnos do mladega Sancha.

Toda tudi pritožbe njegovih varovancev niso omehčale Ten Haga, ki je zdaj Sanchu celo prepovedal uporabo vseh prostorov, ki jih koristi prva ekipa. Med drugim tudi kantine!

Čeprav je bil Sancho ena najdražjih okrepitev v zgodovini Manchester Uniteda, rdeči vragi pa so zanj Borussii Dortmund izkrcali kar 85 milijonov dolarjev, se zdi, da je epizoda mladega Angleža pri Manchester Unitedu že zaključena in bo pozimi zapustil klub.

Sancho je sicer v dveh sezonah pri Unitedu zbral 79 nastopov in 12 zadetkov za rdeče vrage, medtem ko je v letošnji sezoni nastopil na vsega treh tekmah, ki so bile verjetno njegove zadnje v dresu Uniteda.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice