Kranj
585 ogledov

V predvidenem roku za oddajo kandidatur ni prijavil nihče!

NK Triglav Kranj NK Triglav Kranj stoji na robu prehoda v 1. ligo.
Nogometni klub Triglav Kranj še ni dobil novih vodstvenih organov, ker se kandidati niso prijavili.

Nogometni kljub (NK) Triglav Kranj ima v zadnjem času organizacijske težave. Kot poroča Planet nogomet, o tem priča dogodek, ki se je v kranjski prestolnici zgodil v tem tednu. NK Triglav je namreč organiziral redno letno skupščino, na kateri so bile na dnevnem redu tudi volitve v vodstvene organe kluba, volitev pa na koncu ni bilo, saj se v predvidenem roku za oddajo kandidatur ni prijavil nihče.

"Delegati so se na skupščini seznanili z letnim poročilom za leto 2022, prav tako pa so potrdili finančni načrt za tekmovalno sezono 2023/24," so po poročanju Planeta nogometa zapisali pri Triglavu, ki naj bi imel na računu precejšen minus v višini blizu 500.000 evrov, in dodali: "Na dnevnem redu skupščine so bile tudi volitve v organe kluba, in sicer predsednik, upravni odbor, disciplinski in nadzorni odbor. Ker do roka oddaje kandidature ni prispela nobena vloga za organe kluba, je skupščina sprejela sklep, da se obstoječim organom mandat podaljša za 60 dni. V tem času se razpiše ponovne volitve."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.