Šport > Nogomet
51613 ogledov

Vratar kultnega kluba ovdovel tri mesece po poroki

Josh Vickers Instagram
Komaj 27-letni angleški vratar je prek družbenih omrežij sporočil žalostno novico.

Josh Vickers (27), vratar angleškega tretjeligaša Derby Countyja, je sporočil, da je za posledicami raka umrla njegova žena Laura, s katero sta si 1. junija obljubila večno zvestobo na intimni slovesnosti v Cambridgeu.

Sedmindvajsetletni čuvaj mreže, ki je kariero začel v Arsenalu, je tako po manj kot štirih mesecih zakonskega stana postal vdovec. Žalostno novico je delil s čustvenim zapisom na Instagramu, dodal pa je tudi eno izmed njunih poročnih fotografij.

"Neštetokrat sem napisal in izbrisal ta zapis, saj še vedno ne najdem pravih besed in ne vem, če jih sploh kdaj bom. V torek je moja žena izgubila dolgotrajno bitko z rakom," je uvodoma zapisal angleški vratar.

"Laura je najmočnejša, najpogumnejša in najbolj ljubeča oseba, kar sem jih kdajkoli spoznal. Kljub vsemu, kar je prestala, je ostala nasmejana in ni dopustila, da bi jo to oviralo pri dobrem počutju in ustvarjanju lepih spominov. Jokala sva, se smejala in skupaj preplesala skozi težke čase. Cenil bom vsak trenutek, ki sva ga preživela skupaj," je dodal Vickers in se zahvalil za podporo prijateljem in družini.

Vickers je bil član mladinskega pogona Arsenala, kasneje se je pridružil prvemu moštvu topničarjev, kjer pa nikoli ni dobil priložnosti na uradni tekmi. Kot posojeni nogometaš je igral za Canvey Island in Concord Rangers.

Leta 2015 je podpisal pogodbo s takratnim prvoligašem Swansea Cityjem, kjer pa prav tako ni upravičil zaupanja in se že kmalu znašel na posoji pri Barnetu.

Letos poleti je postal član kultnega Derby Countyja, sicer dvakratnega angleškega prvaka in nekdanjega zmagovalca pokala FA.

Klub mu v teh težkih časih stoji ob strani, z mini slovesnostjo pa so se vratarju in pokojni Lauri poklonili tudi nogometaši angleškega tretjeligaša.

 | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice