Svet
4692 ogledov

21-letnica umrla po operaciji prsi

Bolnišnica - fotografije je simbolična Profimedia - fotografija je simbolična
Po smrti zaprli kliniko, kjer je bila operirana.

Kot poročajo italijanski mediji, je v neapeljski provinci 21-letna ženska umrla teden dni po operaciji, s katero si je želela povečati prsi.

Takoj po operaciji je bila mladenka v redu, nekaj dni po operaciji je čutila bolečine v predelu prsi. Kot je po njeni smrti za medije povedal oče, so prišli s težavo do pregleda v kliniki, kjer je bila opravljena operacija. S pregleda so jo poslali domov. Ker se stanje ni izboljšalo, so mladenko odpeljali na urgenco.

Zdravniki so takoj ugotovili, da je njeno stanje zelo resno, kljub hospitalizaciji je 21-letnica umrla. Bila je tik pred poroko, za ta namen si je želela povečati prsi, kar je bila po besedah prijateljev že od otroštva njena velika želja. 

Odpovedale so ji tudi ledvice 

Ob sprejemu v bolnišnico je bila mladenka v zelo slabem stanju, odpovedale so ji ledvice, zelo težko je dihala. Zdravniki je žal niso uspeli rešiti, družina in prijatelji ne najdejo miru in želijo izvedeti resnico. Neapeljsko tožilstvo je izvedbo obdukcije, s katero želijo ugotoviti, ali obstaja povezava med posegom in okužbo, ki je pripeljala do njene smrti. 

Klinika je uvedla interno preiskavo, po njenem zaključku so se odločili, da prekinejo vse dejavnosti v kliniki. 

Mladenka je delala kot kozmetičarka, bila je tik pred poroko. "Njene sanje," je zaročenec povedal za Il Messaggero, "so bile, da bi se poročila v čudoviti obleki z nizkim izrezom, ki bi poudarjala njen novi dekolte."

 

Aleksander Čeferin Angleži poročajo Šport Hude obtožbe na račun Čeferina! Predstavili lažne dokaze, da bi zaščitili kolega Žan Mahnič Slovenija Žan Mahnič se je obrnil na Ustavno sodišče, a pogorel

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Kmodri 14:18 26.september 2023.

    Pod nož le če je nujno! Vse ostalo je gambling!

  • Idioti 13:15 26.september 2023.

    Če se bi si pobrila vrh glave , bi pokazala globoj dekolte na možganih !

  • Ender3 12:37 26.september 2023.

    Silikonski vsadek ji je počil in vsebina je prišla v obtok in mašila ožilje pljuč in ledvic. Se pač dogaja in sprejeti je treba zavestni riziko. Obdukcija pa, da se odgovorni operejo krivde..Žalostna zgodba !